miercuri, 15 noiembrie 2023

Reuniune @ Teatrul Pod

 















Reuniune" | Misha Diaconu, Alex Manea, Adelina Cîmpeanu,  Silviu Petrescu, Andreea Eliza Petrov, Ana-Maria Dranga, Ioana Ruse, Adina Botezatu

Celula de Artă | Teatrul studențesc Podul

Vernisaj, 13 noiembrie 2023, ora 20:30

Retrospectiva primei stagiuni Lunea la Pod, în colaborare cu Celula de Artă, aduce la un loc toți artiștii plastici care au participat în cadrul acestui proiect, într-o expoziție de grup impactantă.

Astăzi ne reîntâlnim cu arta Andreei Eliza Petrov ( @andreea_eliza14 ), care ne asigură că distrugerea nu este decât un proces al creației.
Ioana Ruse (@bunasintoana )continuă lanțul introspecțiilor cu lucrările din seria "Episoade", ce surprind cele mai ascunse frici umane.
Adina Botezatu @adna_cri propune seria de autoportrete "Proiecte în perspectivă ", care explorează universul trăirilor și experiențelor personale ale artistei.
"Reuniunea" se completează cu lucrarea colectivă produsă în urma performance-ului BLIND 6, care a reprezentat o descătușare de forțe și emoții. Artiștii au fost privați de cea mai importantă armă și anume, vederea. Muzica artistului Marin Grigore a acompaniat întreaga reprezentație și a reușit să inducă atât artiștilor cât și publicului starea de transă aproape hipnotică.
Artiștii performance-ului sunt:
Misha Diaconu @mishadiaconu
Alex Manea @alexmaneaart
Adelina Cîmpeanu @adelinacimpeanu
Silviu Petrescu @petrescusilviu.3d.art
Andreea Eliza Petrov @andreea_eliza14
Ana-Maria Dranga @galushcaa
Marin Grigore @maringrigore
.
.
.
Grafică: @danielloagar
Parteneri: @lunealapod , @teatrul.pod

#reunion #grupexhibition #contemporaryart #conceptart #profound #performance #psychology #painting #portrait #feelings #art #artist #introspection #innerwisdom #interdisciplinary #theatre #celuladearta #challenging

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu