miercuri, 13 mai 2015

Lectia de anatomie @ Photo Romania Festival 2015

Artistii vizuali Daniel Loagar si Andrei Cornea (Atelier Wood Be Nice) deschid sambata, 16 mai de la ora 19.00 o noua expozitie intitulata "Lectia de anatomie".  Expozitia cuprinde 20 lucrari de colaj si fotografie pe lemn ce abordeaza descompunerea si recompunerea unor teme conceptuale, avand ca punct de pornire fotografii personale pe lemn.  Lucrarile sunt realizate folosind o tehnica mixta: colaj, fotografie, pictura.
            
"Wood Be Nice este atelierul de creatie in care noi, Daniel Loagăr si Andrei Cornea te imbiem la desfrau vizual. Lemnul ne inspira sa mesterim idei dezinhibate in care punem imagini si obiecte, curaj si pasiune, poezie si culoare, energie si... magie!"

            In 2011, artistii au adus in fata publicului primul proiect coerent de fotografie pe lemn. De atunci au avut 8 expozitii de fotografie pe lemn, colaj, colaj de obiecte, instalatii, au participat la cateva zeci de evenimente (festivaluri urbane, de fotografie, film, teatru, muzica si design) si au creat sute de obiecte, piese de mobilier, instalatii.
Wood Be Nice este la a doua participare in cadrul festivalului Photo Romania Festival Cluj, prima fiind in 2013 cand a expus in Galeria Hangar proiectul "Goliciunea e Circulara". 
Expozitia va putea fi vizitata pe perioada Photo Romania Festival la Oranjerie (str. Vasile Goldis, nr. 1, Cluj Napoca).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu