luni, 14 octombrie 2013

Se invarte roata!






















LaHala (se) INVARTE ROATA a doua oara! Sambata 19 octombrie de la 13.00 trecute fix ne strangem La Hala, cu mic, cu mare si printre multe fiare! Incingem ceaunul pe foc si dam drumul la Talcioc.
Ne tocmim la piese, maruntisuri si alte diverse si neprevazute, taiem si sudam lemn cu WoodBeNice adica cu Daniel Loagar si Andrei Cornea, facem reshaping pe placi de skate cu Bewise Collective Movement (Dan Geanta&Friends), rascolim prin vechuri si noutati de toate felurile.
O punem si de un Sprint Turific cu surprize. Wacky Sprints va fi prima competitie lunatica de biciclit in linie dreapta iar noi iti vom pregati cateva piedici care speram ca te vor incetini din cursa ta nebuna. Vom si premia cele mai rapide prestatii in ale pedalatului cu picioarele-nodate.
De vrei sa vezi ce ne-a mai ramas dupa o vara intreaga de tocit rotile la biciclete, trotinete si-alte ghidushii te asteptam Sambata de la ora 1 pe Aleea Capidava nr 56-64 (zona pod Fundeni) sa ne pui bete-n roate. In curte deschidem BusBar-ul si dam drumul la muzica. Toata ziua fiare pe tarabe, Tzuc e la butoane, iar cand se stinge becu' ne bagam in hala la proiectii sa vedem care cum mai invarte roata pe la noi sau prin alte ograde. O finalizam cu party si muzica pana la culcare, inauntru sau afara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu