luni, 7 noiembrie 2011

Targ caritabil @ La ScenaNu stii ce sa faci intr-o zi friguroasa de sambata? Iti spunem noi: faci un act caritabil si in acelasi timp iti imbunatatesti garderoba!

Mai multi expozanti (Atelier Aiurea, Atelier Una Isola Muy Hermosa, Antante, Alin Teglas, Hippie Hippie Shake, Monique, Ramona Vartosu, Tanaaa, Merci Charity Boutique) isi vor prezenta creatiile sambata, 12 noiembrie, incepand cu orele 12.00, La Scena (Calea Calarasi 55), in cadrul unui targ caritabil, ce are drept scop strangerea de fonduri pentru a o ajuta pe Alessia, o fetita de numai 5 luni, care are nevoie de un transplant de cornee.

In cadrul acestui targ vor exista workshop-uri si ateliere de creatie, unde, cu putina imaginatie si ajutor, iti poti crea propriul accesoriu sau sa iti poti desena singur propriul tricou.

Alessia Maria Truica a fost diagnosticata inca de la nastere cu SCLEROCORNEE, ceea ce inseamna ca nu vede si nu va vedea fara un transplant de cornee. Din pacate, aceasta operatie nu se face la noi in tara si este destul de costisitoare, fiind necesare pentru ea fonduri de circa 70.000 euro. Pana in luna decembrie, parintii Alessiei trebuie sa faca rost de inca 40.000 euro pentru a-si putea opera copilasul.

Mai multe detalii despre acest caz gasesti pe http://www.impreuna.info/?p=581.

Evenimentul caritabil este organizat de Merci Charity Boutique si sprijinit de: Tilllate.com Romania, B365.ro, Veiozaarte.ro, Sapte Seri, Metropotam.ro si Club Restaurant La Scena ( Calea Calarasi 55).

See U there!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu